Pridruži se najvećem studentskom događaju – vodimo te na Brucošijadu FER-a

 

Jesen je tradicionalno rezervirana za Brucošijadu FER-a, najveći studentski događaj koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade, a ove godine se održava u subotu, 10. studenog 2018.

Brucošijada FER-a je najveći događaj ovog tipa, a iz godine u godinu privlači veliki broj studenata i zaljubljenika u glazbu, a uživa i epitet najpoznatije brucošijade u Hrvatskoj.

Fakultet elektrotehnike i računarstva će ove godine ugostiti 17 izvođača na tri stagea. Na 37. izdanju nastupiti će Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Smoke Mardeljano, Six Pack, Šajeta, Belfast Food, Ogenj, NLV, Sloanwall, Sfumato, J.R. August, Pero Defformero, Sergio Lounge, Petar Dundov, Phillipe, Felver i Antenat. Osim već standardne ponude u kojoj se, uz tri stagea, nalaze kino te KSET kao plesni podij, posjetitelji mogu uživati i u wotafak stageu. Mogućnosti su velike, možete samo pogađati što će se događati ondje.

Priliku da se pridružiš najvećem studentskom događanju omogućit će ti Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 2×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “BRUCIFER”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dvoje sretnih dobitnika izvući
u srijedu, 07. studenog iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Više informacija o Brucošijadi FER-a moguće je pronaći na Facebook eventu.

Ulaznice po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu te u SC-u. Ukoliko ih ostane, karte će se moći kupiti i na sam dan Brucošijade po cijeni od 80 kuna.  Ako po kartu odete do KSET-a, za 120 kuna možete kupiti #brucifer paket u kojem dobijete kartu, majicu, Volim ljuto umak i KSET ceker. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 9. studenog.