Proleterova “Druga prilika” rezultriala najavom drugog albuma

Dečki iz benda Proleter tijekom karantene nisu gubili vrijeme te su pri kraju snimanja novog albuma

Bend Proleter na domaćoj je sceni popunio mjesto mladih predvodnika punk rocka i pop punka, a upravo su objavili singl “Druga prilika”.

Novom pjesmom ovaj sjajni mladi bend najavljuje novo studijsko izdanje te svježi zvuk na kojem rade već neko vrijeme. Pjesmu prati i videospot, o kojem je više detalja otkrio frontmen benda.

Pjesma “Druga prilika” singl je s kojim najavljujemo naš istoimeni drugi album. Ovo je prvi spot koji smo potpuno sami snimali (tj. kojeg je Roli snimao i montirao) pa smo prezadovoljni kako je ispao. Hvala Mirjani na prerealističnom zombie make-upu, Janu što je izdržao cijeli dan s tim heavy zombie make up-om, svim ljudima koji su glumili zombije i družili se s nama, klubu Močvara na prostoru i svima ostalima koji su pomogli da se ovaj spot ostvari!“, rekao je Antonio Mavrin.

Upravo on potpisuje glazbu i tekst za pjesmu, a na aranžmanu je radio cijeli bend, dok je miks i mastering radio sjajni Mark Mrakovčić.

Dečki iz benda Proleter tijekom karantene nisu gubili vrijeme te su pri kraju snimanja albuma kojeg će objaviti u prvoj polovici sljedeće godine. Prvi album “Život nije fer” objavili su prije dvije godine, a za novo izdanje najavili su svježi, ali prepoznatljiv zvuk koji će sigurno pronaći svoj put do publike. Proleter čine Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi).

***
Moglo bi vas zanimati: 

Što slušati? | Prijatelji i fanovi u izolaciji – Proleter snimili Koronu