Rammstein Tribute Band Kein Engel, Flesh i Autarch u Vintageu

Kein Engel
Kein Engel

U sklopu rock programa Good Vibrations ovu će srijedu u Vintage Industrial Baru zasvirati Rammstein Tribute Band Kein Engel, Flesh i Autarch. Za DJ pultom dominira Kneža, a početak programa je u 20:30. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na ulazu će koštati 30 kuna ukoliko ih ostane.

KEIN ENGEL Rammstein Tribute bend osnovan je 2010. godine s idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammstein. Bend nastupa u postavi koju čini pet muzičara s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za najprepoznatljiviji dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ – Seraphim Codex, koji povremeno nastupa s bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

https://www.facebook.com/kein.engel.rammstein.tribute

FLESH je heavy metal bend koji djeluje još od 2004. godine pod starim imenom Full Throttle. Članovi benda su Rökindja Nikolić (vokal, bass), Adrian Borić (bubnjevi) i Mötej Van Matanović (gitara). Bend je zasvirao u gotovo svim poznatijim alternativnim klubovima i prostorima u Zagrebu i šire, a početkom ljeta pobijedili su na MetalDays warm up natjecanju i osigurali nastup na istom festivalu u susjednoj Sloveniji 2015. godine. Iza sebe imaju i prošle godine izdan i veoma hvaljen album „Flesh“.

https://www.facebook.com/fleshmetal/
http://fleshmetal.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/fleshmetalofficial

AUTARCH je četveročlani melodični groove metal bend koji u svom zvuku osim toga kombinira utjecaje i drugih žanrova poput stonera i hardcorea. Bend je nastao 2011. godine, a od 2013. djeluje u sadašnjem sastavu Štef – gitara/vokal, Zgaga –gitara/vokal, Šubla – bass i Kile – bubnjevi. Do sada su službeno izdali tri singla koji se mogu pronaći na njihovoj bandcamp stranici.

https://www.facebook.com/AutarchBandZG
https://autarch-zg.bandcamp.com/music