Sage i Bad Mushrooms ovu subotu u Sax!-u

Zagrebački hard’n’heavy bandovi Sage i Bad Mushrooms spremaju žestoki koncert u subotu, 4. studenog u Saxu

Sage je heavy/power prog metal bend koji je u kratko vrijeme skrenuo pažnju na sebe među svim poklonicima ovog žanra. Njihov prvijenac „Anno Domini 1573“ je konceptualni album koji govori o Seljačkoj buni kroz 12 pjesama. Sniman je u Sound studiju kod producenata Franje Valentića i Fedora Boića, a miksan na Floridi u Morrisound studiju pod vodstvom Jimma Morrisa i Casey Grilla. Potonji je producent i bubnjar poznatog američkog metal benda Kamelot koji im se pridružio na pjesmi „Join Us“.

Bad Mushrooms je zagrebački hard rock bend nastao 2008. godine i koji se u početnom periodu isticao obradama hard rock klasika. Pet godina kasnije u vlastitom aranžmanu snimaju EP sa 6 autorskih pjesama pod nazivom „Put do vrha“.

Bad Mushrooms

U travnju 2013. band pobjeđuje na natjecanju „You are going to UK with Lord“ koje mu donosi prvu turneju po Engleskoj i nastupe u gradovima London, Wakefield, Ipswich i Warsop. Unatoč čestim promjenama u sastavu, bend je odradio veliki broj svirki u cijeloj regiji, a trenutno rade na pripremi prvog cjelovitog albuma.

Cijena ulaznice je 25/35 kuna, a u pretprodaji ih možete kupiti tijekom radnog vremena kluba (utorak 18-23h, petak 19-23h).