“Seks u glazbi i glazba u seksu” – vruća tema za kraj prohladnog studenog

Tribina “Seks u glazbi i glazba u seksu” novi je način da se zagrebačka publika zagrije u studenom. Prva ovakva tribina u organizaciji dva hrvatska projekta – Seksoteke i Music Box glazbenog portala, bavit će se podizanjem svijesti o zdravoj komunikaciji o seksualnosti preko glazbe te o kvalitetnoj glazbi koja je začinjena seksualnošću. 

Gosti tribine su Mirela Priselac Remi iz grupe Elemental i Fil Tilen, koji će govoriti o spomenutoj temi, a moderatori tribine Marina Krleža, osnivačica Seksotekte i Nikola Knežević, gl. urednik i jedan od osnivača portala Music Box.

Kako smo došli na ideju o ovakvoj tribini? Tako što nam je u društvu stalo do komunikacije o ugodnim i kvalitetnim stvarima. Glazba je sastavni dio svačijeg života, a teorijske komunikacije o seksualnosti u društvu je premalo, prvenstveno zato što ustanove poput škola i raznih institucija ne čine dovoljno da se Zdravstveni odgoj (u sklopu njega i seksualni odgoj) uvedu u škole. Moderna je glazba, također, u školama kroz medijsku kulturu premalo zastupljena.

Zato smo odlučili ovakvom tribinom podići svijest o tome da se komunikacijom o seksualnosti preko glazbe međuljudski odnosi mogu poboljšati!“, izjavili su organizatori tribine.

Tribina će biti održana u četvrtak, 30. studenog s početkom u 19 sati i 30 minuta u Klubu Sax! u Zagrebu. Ulaz na tribinu je besplatan.