Skunk Anansie otkazali sve nastupe uključujući i onaj na INmusic festivalu

Organizatori INmusic festivala upravo su saopćili ne baš tako lijepu vijest. Nažalost, Skunk Anansie ipak neće ispuniti obećanje i nastupiti na ovogodišnjem INmusicu jer su zbog nepredviđenih okolnosti prinuđeni otkazati cijelu turneju.

Izjavu banda prenosimo u cijelosti:

Žao nam je što svoje obožavatelje moramo obavijestiti da Skunk Anansie otkazuju sve festivalske nastupe za 2018. zbog nepredviđenih promjena u planovima benda za ovu godinu. Izuzetno nam je žao, ali također nećemo biti u mogućnosti pojaviti se na ovogodišnjem INmusic festivalu. Blisko smo surađivali s organizatorima INmusic festivala kako bismo se vratili u Hrvatsku no nažalost to neće biti ostvarivo ove godine.”

Nakon neodržanog nastupa u 2016. godini zbog iznenadne bolesti pjevačice Skin, Skunk Anansie su pokušali održati svoje obećanje publici dano na pozornici INmusic festivala #11, no očito se zvijezde ove godine nisu posložile.

No, publici ovogodišnjeg izdanja to sigurno neće preteško pasti s obzirom da se radi o jednom od najboljih lineupa festivala do sada, a trenutno ga čine Portugal. The Man, Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Alice in Chains, David Byrne, ,The Kills, Frank Carter & The Rattlesnakes.