The Book: Revision i novi spot

4 mjeseca nakon izlaska debut albuma ‘The Book’ (Conzoom Records), Dani’el izdaje remixirano izdanje pod nazivom The Book: Revision.

Album je digitalno izašao pod etiketom Dita Entertainment i produžena je verzija debut albuma ‘The Book” koji se ne skida sa top lista na Deezeru te se trenutno nalazi na broju jedan Europske alternativne ljestvice.

Singl ‘Safe’ koji se devet tjedana nalazio na EAC tako je dobio tri nove verzije, People Theatre’s Remix (FR), Enter and Fall Remix (DE) i akustičnu baladu u koju Dani’el uvodi klarinet kojeg ujedno i podučava u Glazbenoj školi.

Algabal, čiji je tekst preuzet od njemačkog pisca Stefana Georgea iz 1892. godine, dobiva dvije nove verzije i to Damira Ludviga (CRO) i Maxi Mana (UK) u klubskoj verziji. Dani’el, trenutno snima spot za istoimenu pjesmu koja je prosli tjedan ušla kao new entry na EAC te zauzela odmah prvo mjesto, a mi vam donosimo prve kadrove.

“Morali smo hitno snimiti video spot s obzirom da je Algabal ušao kao new entry na EAC i drugi tjedan je na prvom mjestu! Jako sam zadovoljan kako je prošlo snimanje i mislim da će ovo biti najbolji video spot do sada. Režiju spota potpisuje Marko Grubišić, šminku Saša Joković, styling Lea Krpan i Davor Jelušić”, izjavio je Dani’el.

Pjesma Only You, za koju je Dani’el napravio i video spot također dobiva dvije nove verzije, akustičnu u koju uvodi isječak iz pjesme Wicked Game i chill verziju hrvatskog producenta i DJ Damira Pushkara.

Sa novom pjesmom u akustičnoj verziji What Am I Waiting For (WAMW4) Dani’el zavrsava album.

Track List:

1. Safe (Acoustic Studio Session)
2. Only You (Damir Pushkar Remix)
3. Algabal (Damir Ludvig Remix)
4. Nothing 2 Regret (Acoustic Studio Session)
5. Safe (People Theatre’s Protected Mix)
6. Only You (Acoustic Studio Session)
7. Safe (Enter and Fall Remix)
8. Algabal (Maxi Mix Man’s Club Mix)
9. WAIW4 (Acoustic Studio Session)