“Vlada u Egzilu” novim singlom poziva na “Reprogramiranje”

Spot je snimljen na dva kontinenta, a misija je hrabro iskazivanje istine

Bend “Vlada u Egzilu”, koji predvodi Vladimir Milojković, kompozitor, tekstopisac, režiser, glumac i gitarist iz Bora koji već 18 godina živi u Chicagu, pripremio je novi album pod nazivom “Intelektualna Mobilizacija”.

Na albumu će biti 10 pjesama, snimljen je i mixan u prestižnom studiju “Do Re Mi” u Novom Sadu kod fenomenalnog glazbenog producenta Predraga Pejića te će biti objavljen uskoro.

Vlada u Egzilu je rock-punk bend koji je nastao u Chicagu kao potreba autora da svoju buntovničku misao izrazi kroz svoje pjesme. Misija je hrabro iskazivanje istine i ukazivanje na probleme čovjeka u našoj zemlji i svijetu. Prvi korak prema tom cilju je – “Reprogramiranje” – ujedno i najavni singl albuma. Pogledajte spot: 

 

Zanimljivo je da je postprodukciju ove pjesme u “Abbey Road Studios” u Londonu radio inženjer zvuka Geoff Pesche, koji u svojoj diskografiji ima oko 650 albuma, od kojih je i jedan od najprodavanijih albuma na svetu Dire Straights – “Brothers in Arms”, kao i albume Jimmy Page & Robert Plant – “No Quarter”, Motorhead – “On Parole”, Black Sabbath – “Forbidden”, Tina Tarner – “Private Dancer” i mnoge druge.

“Pjesma “Reprogramiranje” posvećena je svim generacijama koje su “žrtve” destrukcije, neimaštine, mediokriteta, laži te svima koji ostavili dio duše u vremenu koje nam je zaključalo osmjehe i srca. Vrijeme je da uradimo nešto za sebe, svoju djecu i svoju zemlju, jer možemo mnogo, mnogo bolje “– poručuje autor Vladimir Milojković.

Spot je snimljen na dva kontinenta, a producirao ga je i režirao Vladimir Milojković uz ogromnu pomoć Katarine Gajić, direktora fotografije i snimatelja, kao i uz pomoć i podršku cijelog tima, glazbenika, tonaca, glumaca, montažera i logistike.