Vodimo vas na koncert Nine Romić i benda!

Mixer.hr će ovom prilikom počastiti troje čitatelja s po jednim upadom i odvesti ih na druženje s Ninom Romić

Koncertni svibanj Vintage Industriala otvorit će jedna od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica nove generacije – Nina Romić, koja će u četvrtak, 02. svibnja, nakon dugo vremena po prvi put nastupiti s bendom.

Mixer.hr će ovom prilikom počastiti troje čitatelja s po jednim upadom i odvesti ih na druženje s Ninom Romić u Vintage Industrial Baru! U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavite svoje puno ime i prezime, ili svoje podatke, uz naznaku “NINA”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom troje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 02. svibnja iza 12h. Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Nakon vrlo uspješnog debitantskog ostvarenja “Daljine” 2010., drugim albumom “Ptice” (Aquarius Records), Nina Romić je osvojila kritiku diljem Hrvatske i regije te zasjela na većinu top-lista glazbenih ostvarenja za 2012. Uslijedili su hvaljeni i među kritičarima izvrsno prihvaćeni albumi “Stablo” 2014., koji je osvojio prestižnu nominaciju “IMPALA” za najbolji europski album, i “Sloboda” 2018. godine. Nedavno objavljenim singlom “Crno”, Nina, jedna od nositeljica ženskog kantautorstva u Hrvatskoj, pridružuje se i projektu Femme Nouvelle koji za cilj ima promociju upravo žena – autorica. Tako će se Nina uz Maju Posavec, Željku Veverec, Mirelu Priselac – Remi, Mary May i brojne druge naći na kompilaciji koja bi trebala izaći u lipnju.  

Na pozornici Vintage Industriala će se predstaviti postava Nina Romić benda koju čine Frederic Lanz (klavijature), Jelena Galic (bas) te Krešimir Oreški (bubnjevi).