Dino Jelusić – “Prošao sam sve”

Samo nekoliko dana nakon što je sa svojim Mad Dogsima objavio novi live video za pjesmu „Odlazim!“, Dino Jelusić jučer je predstavio video uradak za svoju najnoviju pjesmu “Prošao sam sve” s istoimenog albuma. Pjesma puna emocija, koja prikazuje patnju, ali i snagu djeteta, inspirirana je knjigom “260 dana” autora Marijana Gubine.

S ovom pjesmom je počelo stvaranje cijelog konceptualnog albuma. Žao mi je što nismo uspjeli snimit spotove za ”Grad Heroja” i ”Vrata Edena” jer sam imao scenarij koji bi pomeo sve što su ljudi na ovim prostorima mogli vidjet, ali nadam se da ćemo to u nekoj drugoj pjesmi napravit. Hvala drami ”260 dana”, hvala Marijanu Gubini na povjerenju i na svojoj priči, hvala Elvisu Graniću na snimanju, Luki Tomiću na montiranju i snimanju spota.” izjavio je Dino.

Prošlo je 13 godina od Eurosonga, a Dino u međuvremenu nije gubio vrijeme; snimio je album za internacionalno tržište, glumio u kazalištu, sinkronizirao animirane filmove, pjevao posvuda, surađivao s najvećim imenima naše scene kao što su Parni Valjak, Arsen Dedic, Tony, Sandra Bagarić te snimio albume “Living my own life” i “Prošao sam sve”