Otvoren natječaj za demo bandove na Croatia Bike Week-u

cbw1

Na velikom Croatia Bike Weeku koji okuplja moto ljubitelje iz cijeloga svijeta otvoren natječaj za demo bandove. Najboljih 5 bandova zasvirati će pred tisućama posjtitelja, a pobjednici uz vrijedni poklon bon moći će snimiti i promo CD.

Ove godine otvoren je natječaj namjenjen demo bendovima koji se žele prijaviti za učestvovanje na CBW Gitarijadi. Riječ je o prvoj CBW GITARIJADI koja će se održati u vrijeme trajanja 22. Croatia Bike Week-a. Organizaciju gitarijade potpisuje moto klub Twin Horn MC u suradnji sa SGK Čarobna frula. Najboljih 5 bendova od prijavljenih nastupit će na velikoj pozornici Croatia Bike Weeka dana 2.9.2016. u Puli na lokaciji Monumenti.

cbwCroatia Week je moto okupljanje te ujedno i rock festival u sklopu kojeg svake godine nastupi petnaestak bendova. Posjećuje ga brojna publika pa se pred pozornicom često skupi i desetak tisuća ljudi. Započinje 29.8. i traje do 4.9., a u sklopu glazbenog programa ove će godine nastupiti Opća Opasnost, Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi. Više o programu možete pronaći na na stranicama www.croatiabikeweek.com

Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju autorsku glazbu, rock, pop, indie, punk, metal, alter ili glazbu sličnog izričaja, a dolaze s područja Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju izvođači koji u vrijeme slanja prijave nemaju službeno objavljeni nosač zvuka, koji je bio ili je u prodaji na teritoriju RH. Svi zainteresirani izvođači moraju dostaviti najmanje dva autorska glazbena djela u mp3 formatu, tekstove za iste, biografiju sa slikom cijelog banda i kontakt (ime, prezime, adresu, telefon i e-mail zastupnika banda) na mail: carobnafrula@hotmail.com, s naznakom: „Za natječaj!“. Rok dostave je 15.08.2016. Nakon preslušavanja pristiglih glazbenih uradaka te prosudbe stručne komisije, Twin Horn MC će na svojim službenim stranicama www.twinhorn.hr do 20.08.2016. objaviti popis od 5 izvođača koji će nastupiti na gitarijadi Croatia Bike Weeka – a u Puli. Na pozornici će biti postavljen profesionalni razglas i binska oprema.

Od bendova koji će nastupiti na CBW Gitarijadi stručna će komisija odabrati najbolje. Pobjednici će biti bogato nagrađeni vrijednim poklon bonom u trgovinama Euro Unita te korištenjem studija Edija Cukerića „Radna Soba Pionir„ za snimanje promo cd-a (3 autorske stvari).

Comments

comments